Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer her
Kontakt oss
966 466 92
Hovedgaten 33, 4250 Kopervik
Mandager: 08:30-16:00
Om oss
Hvem er vi? / Hva gjør vi?
Byen vår Kopervik er en næringsorganisasjon som oppretter og utfører arrangementer og aktiviteter for barn og voksne i Kopervik. Vi ble stiftet i 1997 og arbeider for at Kopervik skal være en trygg og livskraftig by som kan tilby sitt publikum de handels- service- og kulturtilbudene det er behov for, samt det arbeides for at alle aktører i Kopervik skal ha best mulig rammevilkår. Vi er i dag en ansatt i 50% stilling som lønnes av medlemsbedriftene og som sammen med næringslivet og frivillige, jobber for å utvikle et attraktivt sentrum og næringspark, skape mer byliv, tiltrekke flere nyetableringer, besøkende og bidra til økt antall arbeidsplasser.

Byen vår Kopervik står bak små og store arrangementer i løpet av året der vi setter kultur og organisasjoner i Kopervik i fokus.

Våre medlemmer bidrar til at vi kan utføre arrangementer og aktiviteter som:
  • Barnas sikkerhetsdag, Påskerebus, Karneval, Barneløp, Sykkelritt, Halloween, 17. mai feiring, Vrimledagen, Matfestival, Talentiaden, Kopervik i 100, Høstmarked, Kopervik Fashion Night, Julegateåpning, og Julemarked.
  • Vi samarbeider tett med Karmøy Kommune bl.a. innenfor byutvikling og reiseliv og organiserer dugnadsarbeid for å gjøre det penere rundt oss.
  • Vi samarbeider tett med andre organisasjoner på Haugalandet, er medlem i Haugesundregionens Næringsforening og i valgkomiteen ti Karmøy Næringsforening.
  • Utnevnelse av Koperviking og Tormod Torfæus ungdomspris i samarbeid med vår hovedsponsor Sparebank 1 SR-bank.